Donker

Rondo 08/12/2019 | Met Jan van Halst, Youri Mulder, Ronald Waterreus en Dean Gorré 

Abonneren
Weergaven 17K
96% 166 5

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen zondag 08/12/2019 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Jan van Halst, Youri Mulder, Ronald Waterreus en Dean Gorré.
⇨ Abonneer je nu op het NLblock kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken ⇨ bit.ly/2Q03IYg
In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren.
Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨ bit.ly/ZiggoSportClips2
Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter | bit.ly/TwitterZiggo
⇨ Facebook | bit.ly/FacebookZiggo
⇨ Instagram | bit.ly/InstagramZiggo
#rondo #ziggosport #talkshow

Sport

Gepubliceerd op

 

10 dec. 2019

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 16   
Marcel Demmers
Marcel Demmers 11 maanden geleden
Wat een onzin! dus als Nederlander woonachtende in het buitenland. Kan je gewoon sommige video's niet bekijken slaat toch helemaal nergens op
Niels Thiele
Niels Thiele Jaar geleden
Jan v Halst de nekluller
Sandro Landveld
Sandro Landveld Jaar geleden
Er is zo een elftal te bedenken met Warner Hahn (Heerenveen) Deyovaiso Zeefuik (FC Groningen), Stefano Denswil (Bologna), Shaquille Pinas (ADO Den Haag) en Owen Wijndal (AZ). Ryan Gravenberch (Ajax), Diego Biseswar (PAOK Saloniki) en Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) Daishawn Redan (Hertha BSC) en Justin Kluivert (AS Roma) Niet te vergeten: Haps en Malacia.
Anderson dos Santos
Anderson dos Santos Jaar geleden
Calvin Stengs AZ👍👍👍👍 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷
Franky Nuts
Franky Nuts Jaar geleden
als we wat kunnen doen moet je het zeggen "mijn salaris betalen hahaha"😂😂😂😂😂😂😂😂
Mike V
Mike V Jaar geleden
Het is ergens ook wel aandoenlijk dat 'Djek' constant zijn mening wilt geven in zijn eigen voetbalpraat programma. Hoe vervelend het soms ook kan overkomen, het duid op z'n minst op oprechte passie voor de sport. Bij Veronica Inside (en ik ben gewoon fan van dat programma) heb ik soms het gevoel dat Wilfred het voornamelijk voor de shine/carrière doet en dat het voetbal hem niet enorm veel boeit. Dus ik snap de opmerkingen wel over Djekkie maar ik herinner mij er zelf dan aan dat het niet vanuit arrogantie komt. Die man is gewoon dol op het spelletje en alles eromheen.
lorne malvo
lorne malvo Jaar geleden
Youri moet echt is kappen met overal doorheen te kwaken. Jack stelt een vraag aan Ronald en begint Youri weer blaat blaat. Nog irritanter dan zijn pa.
lorne malvo
lorne malvo Jaar geleden
ik ben blij dat je je zo enorm amuseert met youtube comments. Wie weet is twitter dan ook wel iets voor jou. Opinies galore! Kan je je heel de dag amuseren!
YOGI
YOGI Jaar geleden
Wel heel erg amusant die wekelijkse opinie over de invulling van de tafel. Bedankt voor uw mening.
marra1628
marra1628 Jaar geleden
Jack van Gelder 🤮
Sandro Landveld
Sandro Landveld Jaar geleden
echt top dat rondo dit doet. Studio voetbal en VI blijven achter. geen ene woord over het resultaat in die programmas. heel jammer. Hoop dat te gewoon heel ver komen en op de WK in de finale staan tegen Nederland. Zou echt leuk zijn en een lift voor Natio en Suriname.
Sandro Landveld
Sandro Landveld Jaar geleden
@Geluk Zoekers ik zou je de namen kunnen geven, maar jij heeft je uit als voetbal kenner dus noem jij de namen maar eens en kom maar met je naam en je gezicht naar voren ipv te schuilen achter je toetsenbord. Wie verschuilt zich nu?
Sandro Landveld
Sandro Landveld Jaar geleden
@Geluk Zoekers wie er gescoord heeft doet er niet toe. Het gaat erom dat er 1x tegen elkaar gespeeld hebben en dat de marge klein was. Maar goed Nederland verloor van Kleurrijk elftal en dat waren alleen jongens van Surinaamse afkomst. Stand 2-1. Doelpunten makers Meijer en Rijkaard. Voor Nederland was dat R. Koeman. Dus wellicht zou jij je pillen uit de kast moeten pakken en je geschiedenis oppikken! Geen voetbalkenner spellen als je dat niet bent. Fijne avond.
Sandro Landveld
Sandro Landveld Jaar geleden
@Geluk Zoekers nee hoor. Maar je had gelijk. Nederland heeft 1 keer in de historie gespeeld tegen Suriname en dat werd 4-3 in het voordeel van Nederland. Datum 3 juli 1960. Ken je geschiedenis 🤣
Sandro Landveld
Sandro Landveld Jaar geleden
@Holland4evahh je moet ergens beginnen. Het Nederlands elftal is ook zo begonnen en kregen pakslaag van laden zoals Hongarije. Bovendien zijn er genoeg speler op te roepen zoals Haps, Malacia, heel de jeugd van Feyenoord, AZ, PSV en Ajax, in Engeland lopen genoeg spelers met Surinaamse roots. Trouwens vroeg won Suriname gewoon van Nederland. Ook kleurrijkelftal won van Oranje. Dus alles is mogelijk. Het gaat om kunnen, gunnen en willen.
Holland4evahh
Holland4evahh Jaar geleden
Sandro Landveld ben gestopt met kijken toen het daarover ging, who cares, matige spelers in een team die nog niet van az zou winnen.
FAKKELBRIGADE1990
FAKKELBRIGADE1990 Jaar geleden
Er kunnen 3500 mensen en er zaten er 3000 echt met deze cijfers who the fack Cares! Omdat die Nederlander is en 20 jaar geleden bij Ajax en Feyenoord heeft gespeeld?
Peter Simson
Peter Simson Jaar geleden
zeg Jack, de rol van presentator is niet je eigen mening geven hoor
Floor Weel
Floor Weel Jaar geleden
Dit is altijd een top serie💪💪💪 Ga zo door⚽⚽😍
SletSlatSlitSlut
SletSlatSlitSlut Jaar geleden
Kenneth Vermeer is ook met beide clubs kampioen geworden.
Matthijs Van Der Meulen
Ik vind de soms chaotische dynamiek aan tafel dus heerlijk. Er worden heel veel onderwerpen serieus aangesneden. Prima!!
Henny
Henny Jaar geleden
@Matthijs Van Der Meulen behalve de mensen bij ziggo hahaha 🤣
Matthijs Van Der Meulen
Ik denk dat iedereen het daar mee eens is.
Henny
Henny Jaar geleden
Als ze die aad de mos maar thuis laten
Bryan Polinder
Bryan Polinder Jaar geleden
Like als Je Youri Mulder ook zo huts vind
Rotterdanner
Rotterdanner Jaar geleden
Er klopt ZOOO veel niet aan deze tafel.. Continu door elkaar heen te schreeuwen , een presentator die geen vragen stelt maar zn eigen mening geeft en die dan continu verdedigd, de ene open deur na de andere intrappen , gullit die ieder onderwerp wat ook maar 0.1 % negatief zou kunnen zijn 'niet over wil praten' , gasten als aad de mos&waterreus waar je een soort instant-overgeef verschijnselen van krijgt, jan van halst die net zo succesvol is als het haar op zn hoofd... Man man man.... een brandend kinderdagverblijf trekt meer voldane kijkers
lorne malvo
lorne malvo Jaar geleden
Precies dat!
Football HD
Football HD Jaar geleden
''jan van halst die net zo succesvol is als het haar op zn hoofd...''. Hahahaha, jij hebt nu al mijn dag gemaakt.
Holland4evahh
Holland4evahh Jaar geleden
Idd wat dat betreft is Studio Voetbal tegenwoordig een stuk beter te kijken.
DutchSlayer
DutchSlayer Jaar geleden
Youri Mulder🤢
Volgende
THE NATIO DREAM: AFL 6
22:21
Jaaroverzicht 4 jan. 2021
33:27
Highlights: Man Utd 2-4 Liverpool
1:30